Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings Extra Reboot met goede koffie, een nieuwe VR-bril & cosplay

18/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna een jaar geleden hadden we het beloofd: Gamekings Extra zou terugkomen voor de Premium Bazen. Het heeft dus even geduurd voor we aan die belofte gestalte geven. Maar dan heb je ook wat. Vanaf nu kun je regelmatig beelden gaan verwachten vanaf de redactie. Beelden die het dagelijkse werk met al zijn bijzonderheden en eigenaardigheden  proberen te vangen. Het is niet zo dat iedereen bij ons de hele dag van de gaming chair rolt van het lachen. Het is niet altijd bal. Vaak is het gewoon stil achter de desks en is iedereen verzonken in zijn of haar beeldscherm. Dat heet ‘werken’. Maar er zijn momenten dat het leven bij Gamekings ‘worth living’ maakt. Momenten waarin het even feest is op of buiten de redactie. Waar er iets speciaals gebeurt. Die momenten gaan we voortaan verwerken in de Gamekings Extra Reboot. En dit is de eerste aflevering.

De reboot van Gamekings Extra is dan eindelijk een feit

In deze editie van Gamekings Extra draait alles om kaas nacho’s, goede koffie, een nieuwe VR-bril en een verkleedpartijtje. we houden bij Gamekings bijvoorbeeld erg van een goede bak koffie. Daarom staat er op de redactie geen Senseo of een koffie machine in de gang, maar hebben we zo’n apparaat wat je ook in cafés ziet. Een aantal presentatoren voelt zich dan ook heuse barista’s. Mits ze de machine aan de praat krijgen natuurlijk. JJ moet daar dan weer niks van hebben. Sowieso niet van alles wat ongezond is. De perfecte persoon dus om een pakket wat door Doritos naar Gamekings is gestuurd, te openen.

Je hebt koffie en koffie

Wie onlangs de 100ste aflevering van Nerd Culture heeft gezien, weet dat daar een potje hoogstaande cosplay werd getoond. Verkleed ben je echter niet zo maar. Dat moet je bewerkstelliggen. En aangezien we geen visagistes hebben, moeten de heren dat allemaal zelf doen. Hoe dat gaat en hoe blij we zijn als de PSVR 2 op de redactie komt,  zie je in deze reboot van Gamekings Extra.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch