Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: pakketjes, Google Stadia uitpakken en Koos gaat floaten

25/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Gamekings Extra. Ja, echt. Eindelijk weer eens een Gamekings Extra. Onder meer Koos, JJ en Jelle komen langs in dit item. Zo gaan ze een pakketje van Sniper Ghost Warrior uitpakken (iets waar ze niet zoveel van verwachten), is Google Stadia eindelijk gearriveerd en gaat Koos floaten.

Koos Floaten

Jawel. Koos gaat floaten. Maar wat is floaten? Je gaat dankzij de beelden al wel een beetje beter begrijpen wat je kunt verwachten (ook al komt het moment zelf niet in beeld), maar het vergt toch wat uitleg. Nou zijn wij hier niet de specialisten, dus we pakken er even een algemene omschrijving bij: “Floaten is dé manier om stress uit het lichaam te laten vloeien. Of in alle rust voor te bereiden op een zware dag. Zonder enige inspanning drijft men op zout water in een eigen floatroom. Het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur. Zo ontvangt men geen prikkels van buitenaf. Zeker als je in de cabine ook het licht en geluid uitschakelt. Tijd voor het grote ontspannen in een State of the Art ambiance. Gun jezelf deze zeer unieke ervaring van gewichtsloosheid”. Koos gaat dus in de relax stand. De vraag is of zijn concentratieboog dit ook gaat toelaten…

Sniper Ghost Warrior

Er was eens een pakketje. Een pakketje waar geen een van de heren, op het moment dat ze de naam van de game zagen, heel erg enthousiast van werden. Wat zou er allemaal in een Sniper Elite Ghost Warrior Contracts-pakketje kunnen zitten? Op die vraag krijg je antwoord in dit item, en het valt behoorlijk mee. Het overtreft in ieder geval de verwachtingen van de heren op de redactie. En er is maar een manier om achter de inhoud van het pakketje te komen: uitpakken die handel! Tevens arriveerde niet veel later Google Stadia. En natuurlijk moest ook dat uitgepakt worden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch