Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en het eten van mensenvlees, de E3 en een unieke verrassing

17/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat je het weet is het gewoon alweer zover, tijd voor een maandelijkse Gamekings Extra! En deze maand hadden we de E3! Dat levert natuurlijk bovenop de E3 Aftermovie nog een hoop leuke beelden op. We hebben een taart gekregen van Tamara, we hebben discussies over het eten van mensenvlees met Jelle en Boris zondert zich af. Zit je er klaar voor? Want je mag weer een gehele maand meegenieten op de redactie bij Gamekings!

Jelle zou mensenvlees eten

Jelle die zou mensenvlees eten als dat nodig zou zijn, Emiel kan dat helemaal niet begrijpen want hij is vegetarisch. Boris zit ertussenin en vertelt vrolijk over ijstijgers. Kunnen ze ooit uit deze discussie komen? Ze nemen er rustig de tijd voor en dat levert de nodige hilariteit op.

Er is taart!

Er is taart op de redactie gesignaleerd, en die hebben we van Tamara gekregen. Jelle en Daan eten eerst rustig hun broodje worst op en daarna gaan ze met de taart aan de slag. Jelle heeft echter wel een hele unieke manier van taart eten. Want wat is het lekkerste stukje van de taart? Daan en Jelle trekken de taart helemaal uit elkaar en dat wil je natuurlijk zien! Misschien pakt JJ ook nog wel een pakketje uit deze Gamekings Extra, dus aan toffe nerd shit ook geen gebrek in deze video. Check het snel!

Een uniek kijkje achter de schermen op de E3, maar dan in Amsterdam

We hebben natuurlijk al erg veel beelden gezien van achter de schermen op de E3 maar dan in LA. Ben je benieuwd hoe die oudjes het in Amsterdam volhielden? Er werd keihard gewerkt door de nieuwsredactie, en Boris zocht even de afzondering op.

Wat vond jij van deze maand Gamekings Extra? Heb je er van genoten? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch