Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het tragische vertrek van de Stagiairs

27/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor Gamekings Extra. Zoals bekend staat deze én volgende week bijna volledig in het teken van de Gamekings Asia Roadtrip. Dit neemt echter niet weg dat we doorgaan met items maken hier in Nederland. Op de redactie was het deze week wat rustiger na het vertrek van Boris, Daan, Jelle en Koos. Op zich is dat helemaal niet erg, behalve dat JJ zo nu en dan wat krap komt te zitten met presentatoren. Ondanks de magere bezetting was er weer voldoende te beleven op de Gamekings-redactie deze week. Benieuwd naar al het moois wat zich buiten de studio heeft voltrokken? Check nu Gamekings Extra: Het tragische vertrek van de Stagiaires!

De stagiaires pakken hun biezen in deze Gamekings Extra

Achter de schermen werken bij Gamekings een aantal stagiaires hard om voor jullie iedere dag items te leveren. Ook de afgelopen zes maanden hebben een groep guitige jonge mannen achter de schermen gezwoegd. Zoals alles komt ook aan hun stageperiode een einde, waarna een tragisch afscheid onvermijdelijk is. Gelukkig hebben de heren, in het kader van hun studie, een tof filmpje gemaakt waarin het dagelijkse reilen en zeilen op de Gamekings-redactie goed tot uiting komt. Hiernaast zijn er weer enkele taferelen gaande die het GK-daglicht normaliter niet hadden kunnen verdragen, maar in deze Gamekings Extra als alsnog voor jullie te aanschouwen zijn.

Wat zijn jullie mooiste stage-herinneringen? Laat je horen in de comments onder deze Gamekings Extra: Het tragische vertrek van de Stagiaires!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch