Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: de unboxing van de Destiny 2 Shadowkeep pakketjes

08/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeuuj! Er is eindelijk weer een Gamekings Extra. Vorige week was het eindelijk tijd voor de grote uitbreiding van Destiny 2, genaamd Shadowkeep. Daarom kwamen er recent een paar Destiny 2: Shadowkeep collectors editions aan op de redactie. En natuurlijk kunnen Koos, Jelle en Daan niet ontbreken als deze pakketjes worden uitgepakt. Er zit namelijk aardig wat in!

Maar eerst…

Nog wat anders. Voordat de mannen mogen beginnen met het uitpakken van de Destiny 2: Shadowkeep-pakketjes worden er eerst wat kleren en andere dingen voor Firstlook Festival uitgepakt. De kleren die de onder meer de Gamekings zelf gaat dragen tijdens Firstlook Festival worden uitgepakt. Maar niet alleen dat, ook nog veel meer kleren, caps, shirts en andere zieke stuf. Daan, Jelle en Koos hebben wat dingen uitgekozen en weten dus zo ongeveer wat er in de pakketjes zit. Vooral de pakketjes van hunzelf zijn natuurlijk makkelijk te voorspellen. Maar jij weet dat niet. Dus, genoeg reden om te kijken naar dit item en te zien wat er uit de boxes komt!

Wat zit er in de Destiny 2: Shadowkeep pakketjes?

Dat is natuurlijk de vraag. En op die vraag krijg je, vanzelfsprekend, geen antwoord zonder het item te checken. Mensen die vaak naar unboxings kijken of zelf vaak dit soort pakketjes ontvangen zullen ongeveer wel weten wat er in zal zitten. Maar wellicht zit er iets verrassend in. Destiny 2: Shadowkeep is tot nu toe de meest uitgebreide uitbreiding van de game. In de loop van deze week zal de game ook gereviewd worden door Daan, Skate (die ook zijn eigen pakketje heeft) en Koos. Veel Destiny 2 dus deze week.

Wat vond jij van de inhoud van de box? Wat was het vetste en het minst vetste item in deze box? Heb jij de uitbreiding al gespeeld of ga je deze nog kopen/spelen? Discussieer en deel je mening in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch