Menu Premium
Loading...

Gamekings Embedded: Koos & JJ spelen buiten

23/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij kregen de vraag van Gemeente Hilversum om op groot scherm mensen aan het gamen te krijgen op het gezelligste plein van Europa, namelijk het plein aan Hilversum Centraal. We hoefden alleen de Playstation 4 (en camera apparatuur) mee te nemen en de rest zou door Dropstuff en studenten van de HKU geregeld worden. “Maar natuurlijk kunnen we dat! En meer!” was ons antwoord. Zo gingen we op weg naar Hilversum om dat gezellige plein van nog wat extra gezelligheid te voorzien en dat te laten zien in de Livestream. Hoe het zal lopen kan je zien in deze Gamekings Embedded: Koos & JJ spelen buiten.

Hier kan je zien hoe Koos van the whitest man on Earth naar kreeft gaat

Naast de livestream leek het JJ ook wel leuk om jullie een kijkje achter de schermen te geven. Gamekings Embedded noemde hij het, wat totaal niet is afgekeken van de UFC… Maar goed, op deze manier kunnen jullie een beetje meemaken hoe zo’n dag er voor ons uitziet en merk je dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Sterker nog, het is allemaal zweetgeur en zonneschijn, want het is ploeteren als een malle.

We hebben voor de livestream een leuke game meegenomen om te spelen, namelijk: Tekken 7. Verder konden mensen ook nog aan de slag met Micro Machines en Rocket League. Techniek blijft een ding waar je soms wel en soms niet op kan vertrouwen. Waarschijnlijk heb je zelf ook wel ervaringen met het falen van techniek. Laat het ons weten in de comments, want we zijn gek op jullie verhalen. Nu kan je lekker gaan kijken hoe JJ en Koos wegsmelten naast Hilversum Centraal. Als je goed oplet, kan je zien hoe Koos van the whitest man on Earth naar kreeft gaat. Puur genieten. Kom en join de gezelligheid in Gamekings Embedded: Koos & JJ spelen buiten.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch