Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 9 met Watch Dogs

01/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering zoekt Martin de bunkers van Parijs op. Ubisoft heeft speciaal voor Watch Dogs een bunker ingericht en dit is niet zonder reden. In deze bunker krijgt Martin namelijk een presentatie over Watch Dogs te zien. Naast de presentatie krijgt Martin allemaal Franse delicatessen voorgeschoteld. Benieuwd wat Martin te wachten staat? Check dan deze Gamekings aflevering 9 met Watch Dogs.

In de tussentijd is Dennis afgereisd naar Londen. Hier krijgt hij de mogelijkheid om de game The Bureau: XCOM Declassified te checken. Hij krijgt niet alleen een presentatie over deze game, maar hij mag ook de game spelen. Echter voordat hij dat gaat doen, laat hij je eerst de oh zo pittoreske binnenstad van Londen zien.

In de studio geven de altijd enthousiaste Pascal en Skate jou een review van de game Lego City Undercover: The Chase Begins. Deze 3DS-game is het kleinere broertje van de Wii U-titel, Lego City Undercover. In deze game speel je als Chase McCain, een politieagent die voor het Lego City Police Department werkt. Hij heeft de opdracht gekregen om een beruchte crimineel, genaamd Rex Fury, de gevangenis in te gooien.

Het is algemeen bekend dat de PS Vita niet zo heel lekker loopt, maar gelukkig komt er af en toe toch een brute game voor deze handheld uit. Zo komt Guerrilla nu met Killzone: Mercenary. Je speelt een mercenary genaamd Arran Danner. In deze game zul jij het moeten opnemen tegen de Helghast. Pascal en Skate gaan jou alles vertellen over deze brute shooter voor de PS Vita.

Ben jij benieuwd naar de trips van Dennis en Martin en wat Pacal en Skate te vertellen hebben over Killzone: Mercenary? Check dan nu aflevering 9 van Gamekings.
Gamekings aflevering 9 met Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch