Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 9: Hacken met Watch Dogs

06/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Gamekings aflevering leren we alles over de wereld van het hacken. Wat is hacken en wanneer spreken we van hacken? In Watch Dogs doen we niet anders, maar is hacken ook keiharde realiteit? Dennis is erop uit getrokken om met Martijn Arts van Hack The Brain te praten over het onderwerp. Martijn weet je alles te vertellen op het gebied van hacken. Natuurlijk laten we het niet bij een bezoekje aan Hack The Brain. Ook zijn we langs geweest bij defensie om met hen te spreken over de mogelijkheden van hacken. Alsof dit nog niet genoeg is, spreken we ook nog in het diepste geheim met een echte hacker uit het dagelijks leven. Je zult dus na deze interviews een goed beeld krijgen wat echt is en wat fictie in vergelijking met Watch Dogs. Je checkt alles over hacken en Watch Dogs in deze Gamekings Aflevering 9: Hacken met Watch Dogs!

Wat we verder voor je in petto hebben in deze Hack aflevering rondom Watch Dogs is de review van de game. Is Watch Dogs de hype waard? Of gaat het als een nachtkaars uit? Daarnaast is er de review van 2014 FIFA World Cup Brazil. JJ en Pascal zitten natuurlijk helemaal in het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Dat Oranje het zo goed doet, hadden ze vooraf niet durven dromen. Voorafgaand aan de wedstrijden van Oranje draaien de heren dan ook warm met een paar potjes voetbal in deze speciale WK-editie van FIFA. Van het voetbal gaan we tot slot nog even naar de gruwelijkheid die The Evil Within heet. Deze mega enge survival-horror game van Shinji Mikami belooft gamers te choqueren met angstwekkende gameplay en gruwelijke schrikmomenten.

Naast Watch Dogs en hacken zit deze Gamekings aflevering dus nog boordevol andere dikke content. Wacht dan ook niet langer en ga goed zitten voor Gamekings Aflevering 9: Hacken met Watch Dogs!
Gamekings Aflevering 9: De hack aflevering rondom Watch Dogs

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch