Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 9 bij Gamekings Showcase

28/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de EA Showcase is het tijd dat we eens onze eigen showcase gaan houden, en dat hebben we dus gedaan. En het ging los! Er waren genoeg games om te spelen, genoeg boothbabes om naar te gluren en genoeg andere avonturen te beleven. Martin en Pascal hebben alles verslagen. Huh? Verslagen? Ja, verslag doen. Wat ze allemaal hebben meegemaakt tijdens het zwerven over de hal? Zie je inĀ Gamekings aflevering 9 bij Gamekings Showcase.

Net na de EA Showcase en net voor de E3 kon je nog even een aantal games zelf checken hier in ons eigen kikkerlandje. Martin en Pascal kregen alleen eerst van de regie te horen dat ze eenĀ ‘Melissaatje’ moesten doen? Van deze boothbabe is het door naar een andere babe, maar deze is digitaal en is toevallig ook nog een steenkoude zombie killer met kettingzaag en al. We hebben het natuurlijk over Lollipop Chainsaw en Pascal gaat er even mee aan de haal. Zombiesex?

Ook checken we de opvolger van Warhawk en deze heet… Starhawk! Dus is het tijd om het even te hebben over deze knaller die ook nog eens strategie elementen in huis heeft. En dit keer kan je, je raadt het al, de ruimte in.

Melissa is natuurlijk niet de enige boothbabe op de showcase, maar de volgende boothbabes waar Pascal en Martin komen buurten zijn toch een leveltje te hoog gegrepen voor ze. Verslagen gaan ze maar snel door naar Spec Ops: The Line, een heel zanderige game. Deze third-person shooter speelt zich namelijk af in Dubai.

Skate en Steven doen het iets rustiger aan, want Minecraft is er nu ook voor de Xbox 360. Kijken of het bouwen ze net zo makkelijk af gaat als op de PC, en oppassen voor de exploderende pixelblokken.

Dan hebben we nog een shitload aan shooters voor je waaronder; Medal of Honor: Warfighter, Halo 4 en Call of Duty: Black Ops 2! Eigenlijk is het gewoon teveel om op te noemen, dus kijk gewoon de Gamekings aflevering 9 bij Gamekings Showcase.

Gamekings aflevering 9 bij de Gamekings Showcase

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch