Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 8 met Splinter Cell: Blacklist

18/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Speciaal voor deze aflevering gaat Dennis op reis naar Canada. Toronto om precies te zijn. Hij doet dit echter niet zomaar, want Ubisoft komt in september met de nieuwe game Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist. In deze third-person stealth-game is het de bedoeling dat je voorzichtig te werk gaat. Roekeloos schieten pakt dan ook niet goed uit. Dennis mag lekker de multiplayer van de game bij Ubisoft in Canada uitproberen. Ja, het is afzien voor Dennis in deze Gamekings aflevering 8 met Splinter Cell: Blacklist.

Ondertussen geven een enthousiaste Melle en een ietwat mildere Jelle een voorproefje van de aankomende game Puppeteer. Deze game is een echte klassieke platform-game, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Je speelt met een jongen genaamd Kutaro, die met dank aan de ‘Moon Bear King’ zijn hoofd is kwijtgeraakt. Tijdens de zoektocht naar zijn eigen hoofd, maakt Kutaro gebruik van poppenhoofden. Deze poppenhoofden hebben elk hun eigen speciale krachten. Het duo Jelle en Melle vertellen je alles over deze unieke platform-game.

Steven en Pascal houden je op de hoogte over de nieuwste Monster Hunter 3: Ultimate update. Deze populaire Japanse action-RPG, was 22 maart gelanceerd op de Wii U in Europa. Over het algemeen hebben de Japanse games het moeilijk in Europa, maar Monster Hunter 3: Ultimate bewijst het tegendeel. Om de game interessant te houden voor de spelers wordt er extra content gemaakt. Zou deze content genoeg zijn om de spelers tevreden te houden?

Met de enorm populaire GTA-reeks is Rockstar al lange tijd een van de grote spelers in de game-industrie. Nu bekend is dat ze al lange tijd bezig zijn met GTA V is de hype rondom de game immens groot. In deze Gamekings aflevering 8 met Splinter Cell: Blacklist kunnen Martin en Boris ook niet wachten tot de game uitkomt. Ze geven je een update over wat er tot nu toe bekend is van de game.

Ben jij benieuwd naar de trip van Dennis en ijzersterke games? Check dan nu de aflevering.

Gamekings aflevering 8 met Splinter Cell: Blacklist

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch