Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 8: Gamekings Studio

29/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet gek lang geleden kon je Gamekings Studio in Utrecht bezoeken. Gratis gamen en chillen met je favoriete Gamekings-presentatoren omringd door de nieuwste games en tofste platformen. Onder andere Skate en Pascal waren van de partij en ze hadden het nogal zwaar te verduren. Ze gingen namelijk de strijd met elkaar aan. Mocht je het gemist hebben, treur dan niet! Check dan hier hoe tof het was in Gamekings Studio in ‘Gamekings Aflevering 8: Gamekings Studio’.

Na een leuke tijd bij de PAX en andere zoethoudertjes in de Verenigde Staten is Dennis terug in Nederland en staat hij samen met de andere Gamekings heren voor je klaar in hartje Utrecht. Pascal en Skate nemen het tegen elkaar op in een epische gevecht waar aardig wat op het spel staat. De verliezer zal namelijk een rondje in de Utrechtse gracht moeten maken, die nou niet bepaald altijd even fris is. Melle en Dennis praten je ondertussen bij over Sunset Overdrive, de nieuwste game van studio Insomniac Games. Daarnaast hebben Jelle en Dennis het over de God of War Collection die al eerder uit was op de PlayStation 3 en nu dus ook voor de PlayStation Vita in HD beschikbaar is. Ook Stick It To The Man heb je inmiddels al een tijdje kunnen spelen, maar doordat hij op PlayStation Plus binnen te halen was, leek het ons een mooi moment om deze ook even onder de loep te nemen. Mocht je van plan zijn deze game nog te gaan spelen, kijk dan naar de bespreking van Stick It To The Man met Boris en Melle. Dat alles en natuurlijk allemaal Utrechtse lauheid in krijg je in deze Gamekings Studio aflevering.

Games, gamers en de mannen van Gamekings zien lijden, wat wil je nog meer? Wil jij Pascal en Skate heftige challenges zien ondergaan? Wie wint deze strijd en daarmee eeuwige roem? En wie zal stof moeten bijten, zijn eer verliezen en zijn leven met schaamte hervatten? Je ziet het in Gamekings Aflevering 8: Gamekings Studio.
Gamekings Aflevering 8: Gamekings Studio

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch