Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 7 met Soul Sacrifice

11/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wel eens een nachtmerrie gehad? In deze aflevering van Gamekings gaan Steven en Skate er zeker één beleven. Met bange ogen komen de twee ’s morgens op kantoor aan, want ze weten dat vandaag net zo eng gaat worden als de game Soul Sacrifice. Geblindeerd en met koptelefoon op worden de twee afgevoerd naar een plek waar ze liever niet willen zijn. In deze Gamekings aflevering 7 met Soul Sacrifice moeten beide heren namelijk hun grootste angsten onder ogen zien.

Terwijl Steven en Skate een echte Soul Sacrifice ervaring meemaken zijn de andere presentatoren in de studio om jou meer te laten weten over de laatste nieuwe games. Zo checken Jelle en Melle de downloadable content van Dishonered: The Knife of Dunwall. Is de uitbreiding op één van de favoriete games van de redactie het spelen waard?

Ook heeft dit tweetal de platform-adventure Tearaway gespeeld. De game speelt zich af in een wereld die compleet gemaakt is van papier, maar ze vragen zich wel af of de setting van de game geschikt is voor de stoere mannen die ze zijn.

De populaire first-person shooter Far Cry 3 komt dit jaar met een standalone uitbreiding en neemt je mee naar een apart jaren 80 sfeertje met Far Cry 3: Blood Dragon. Bij Far Cry denk je misschien aan een lekker zonnetje en mooie stranden, maar de makers van deze game zijn volledig over de top gegaan als het om de visuele stijl gaat.

Ben je benieuwd naar wat Steven en Skate mee gaan maken? Check dan de aflevering!

Gamekings aflevering 7 met Soul Sacrifice

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch