Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 7: Gaming in Seattle

15/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt vorige week al op Gamekings.tv kunnen zien dat Dennis vloog naar de Verenigde Staten voor Destiny en deze week is hij nog steeds niet naar huis. Hij gaat deze week namelijk op ontdekkingstocht in Seattle. Boston was Dennis’ vorige bestemming, waar hij zich keihard vermaakte op de PAX East 2014 en aangezien Seattle in de buurt ligt, leek het Dennis een goed idee om Dennis stad maar eens onder de loep te nemen wat gaming betreft. Naast een kale Brabander in een grote, typisch Amerikaanse stad hebben we nog een wrede review voor je. Ben je benieuwd hoe Jelle en JJ over deze game denken? Of heb je altijd al Dennis een worst in Seattle willen zien eten? Check dan Gamekings Aflevering 7: Gaming in Seattle.

Zoals gezegd, is Dennis op de bonnefooi Seattle ingedoken en dat heeft een op zijn zachts gezegd een nogal variërend tochtje opgeleverd. Natuurlijk moest er minimaal een typisch Amerikaanse hamburger gegeten worden. Dennis belandt in een arcadehal waar je naast gamen jezelf kan volproppen met de grootste burgers. Zo stond er een burger op de kaart die als ‘Game Changer’ bekendstaat. Een enorm grote burger en als je deze in z’n geheel achter de kiezen krijgt, mag je als beloning gratis een half uur gamen in de arcadehal. Onze Dennis is wel een liefhebber van burgers, dus hij waagt een goede poging. Zal ’t ‘m lukken?

Van de burger belandt Dennis op de Sakura Con, want geheel toevallig is er een anime conventie gaande. Dennis heeft met zijn vloeiend overtuigend Engels twee perskaartjes geregeld en is de Sakura Con in gedoken. Veel mensen in toffe outfits natuurlijk en er was zelfs een ruimte gereserveerd om te kunnen gamen. Ben je benieuwd wat Dennis allemaal tegenkwam op deze anime conventie? Kijk dan snel ‘Gamekings Aflevering 7: Gaming in Seattle’.

Deze aflevering bevat nog veel en veel meer, want JJ en Jelle bespreken The Amazing Spider-Man 2. Ook Dennis laat z’n gezicht op andere plekken zien die je sowieso op je beeldscherm langs wilt zien komen. Ben je klaar voor Gamekings Aflevering 7: Gaming in Seattle? Mooi, je ziet ‘m hier!
Gamekings Aflevering 7: Gaming in Seattle

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch