Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 6 met de Call of Duty Championships

04/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hollywood zal dit keer de plek zijn waar van het lekkere weer wordt genoten. Waar Hollywood normaal gesproken de plek is van de film, is het dit keer de locatie van de Call of Duty Championships 2013. Het gaat hard tegen hard in de multiplayersessies waarbij 400.000 dollar in de zak gestoken kan worden als je als winnende team het podium verlaat. Nederland staat bekend om gierigheid en dat betekent maar één ding. We zijn er bij! Team Fariko Allstars zal ten strijde trekken voor de trots van ons (inmiddels niet zo) koude kikkerlandje. Misschien stiekem niet alleen voor de trots, maar ook voor de trots van een dikke portemonnee. Hoe ver onze landgenoten het schoppen bij de Call of Duty Championships 2013 zie je in Gamekings Aflevering 6 met de Call of Duty Championships.

Terwijl ze in Hollywood hevige strijd voeren, gaan Skate en Melle praten over Terraria. Een game waarin je à la Minecraft moet overleven in een wereld waar je moet bouwen om de nacht te overleven tegen de zombies en ander gespuis. Skate vraagt zich echter nog altijd af wat games als Minecraft en Terraria zo populair maken. Melle heeft daar wel een idee over, maar we gaan ondertussen natuurlijk ook kijken hoe team Fariko Allstars het doen in Hollywood en of ze zich al goed aanpassen aan de stad van de rode loper. Martin ziet die 400.000 dollar ook wel zitten en doet even navraag naar de eisen om in 2014 mee te mogen doen bij team Fariko Allstars. Als jij volgend jaar naar Amerika wil gaan om het oranje legioen te vertegenwoordigen kun je misschien ook nog wat leren van deze tips.

Call of Duty is niet de enige franchise met een fanatieke achterban. Daarom gaan Melle en Steven het hebben over World of Warcraft met hun nieuwste patch. Inmiddels zit World of Warcraft in versie 5.3. De game is na al deze patches tot in perfectie bijgeschaafd. Toch weten ze manieren om content toe te voegen in deze toch al complete game.

Terug naar de locatie van de Championships, waar Martin bijzonder aan het meeleven is en vol adrenaline aan het schreeuwen is. Iets waar jij getuige van kunt zijn door de camera. In dit geval iets waar Martin zich van bewust is, maar wat als instanties alles mee kunnen kijken door middel van bewakingscamera’s? Zoals bijvoorbeeld in Watch Dogs. Deze veelbelovende titel wordt besproken door Jelle en Steven. Waar verwacht werd dat het een next-gen titel was, blijkt het toch ook voor de huidige consoles te verschijnen.

Natuurlijk komt overal een einde aan. Zo ook aan deze aflevering, maar niet voordat Martin je gaat vertellen over de Call of Duty: Black Ops II Uprising DLC. Er komt helaas ook een einde aan het toernooi. Dat betekent dat er een spannende finale aan komt. Of Fariko Allstars daar nog bij zit en deze wint, zie je in Gamekings aflevering 6 met Call of Duty Championships.

Gamekings Aflevering 6 met de Call of Duty Championships

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch