Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 6 Las Vegas

21/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de vorige aflevering checkte je hoe Martin en Simon op zoek waren naar UFO’s in Area 51. Daar zijn ze nu helemaal klaar mee, dus het is tijd voor iets leuks: gokken, show en babes in Gamekings Aflevering 6 Las Vegas. Het eerste wat je doet in de hoofdstad van plezier? Je auto inruilen voor een slickere ride en je cameraman dumpen voor een lekker wijf.

Simon mag natuurlijk niet zomaar zijn gang gaan. Om hem enigszins ervan te weerhouden om al zijn geld in een gokkast te proppen, sturen we hem naar de Namco Bandai Global Gamer’s Day. Naast cosplayende chicks staande, heeft hij daar als één van de eersten de kans om de nieuwe Dragon Ball Z te checken. Hoe hij lichamelijk volledig los gaat met Kamehameha’s in deze nieuwe Kinect vechtgame, zie je in Gamekings Aflevering 6 Las Vegas.

Terwijl Simon met zijn blitse bak naar DiRT: Showdown scheurt om nog meer blitse bakken te bewonderen, speuren Steven en Martin door een grootse woestijn in de avonturengame Journey. De wonderbaarlijke review van deze nieuwste game van de developer van flOw and Flower, check je in Gamekings Aflevering 6 Las Vegas.

Op weg naar DiRT en Tekken Tag Tournament 2 wordt Simon tijdelijk tegengehouden door meer Japans ogende graphics. Hij checkt Ni No Kuni: Wrath of the White Witch en komt tot een verrassende conclusie. De animators van Studio Ghibli werkte mee aan de mooie assets van de game. Ghibli is misschien wel de bekendste en beste studio uit het Oosten en weigerde tot nu toe hun diensten te verlenen aan de gamesindustrie. Dat belooft dus veel goeds, maar of het de verwachtingen van Simon waar kan maken?

In zijn lange reis naar de woestijn waar hij DiRT: Showdown mag checken, wordt hij geheel onvrijwillig ‘gestopt’ door een chick in niet-bedekkende kleding om een potje Tekken Tag Tournament 2 te spelen met haar handschoenen. De conclusie van zijn epische trip zie je in Gamekings Aflevering 6 Las Vegas evenals de RPG Pandora’s Tower en de shooter Spec Ops: The Line vanuit de studio.

Gamekings Aflevering 6 Las Vegas

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch