Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 7 bij de EA showcase

21/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze epische aflevering van Gamekings reizen Dennis en Pascal naar Londen voor de EA showcase. Hier laat EA haar allernieuwste games zien. Of Dennis en Pascal het naar hun zin hebben in de hoofdstad van Groot Brittannië, zie in Gamekings aflevering 7 bij de EA showcase.

Pascal neemt ons op tour door het pittoreske Londen. Hij laat ons alle toeristische attracties zien zoals de Big Ben, The Houses of Parliament en natuurlijk de in het oog springende The London Eye. Daarnaast wordt Dennis wordt even van zijn apropos gehaald als hij de titel UEFA Euro 2012 moet uitspreken.

Er komen een aantal top titels aanbod in deze episode, houd je vast, namelijk Battlefield 3: Close Quarters, Medal of Honor: Warfighter, Crysis 3 en UEFA Euro 2012. Daarnaast worden er vanuit de studio ook een aantal games behandeld, namelijk Resistance: Burning Skies voor de PS Vita en Prototype 2. Al vindt Pascal de nieuwe Bejeweled toch de allerbeste game die aan bod komt. Dat komt waarschijnlijk omdat hij Dennis keihard inmaakte toen hij op een arcadekast een potje tegen hem speelde.

Hoe mooi de line up van EA daadwerkelijk is en of hun shooters kunnen concurreren met de nieuwe Call of Duty, hoor je allemaal in deze aflevering. Dus er is meer dan genoeg reden om Gamekings aflevering 7 bij de EA showcase te checken.

Gamekings Aflevering 6 Las Vegas

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch