Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 5 met Beyond: Two Souls

28/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat doe je wanneer Beyond: Two Souls te zien is? Je stuurt twee zielen er op uit om het te checken. Eenmaal in Frankrijk kan het geouwehoer natuurlijk niet uitblijven. Zeker niet wanneer één van die twee zielen Monsieur Pascal is. Met zijn collectie aan snorretjes had hij eindelijk een reden om deze mee te nemen en te gebruiken. Maar naast al dat gedoe komt er natuurlijk ook de nodige informatie langs. Tenminste, dat hopen we. Samen met Martin de camera mus gaat Pascal namelijk de studio van Quantic Dream bekijken in Gamekings Aflevering 5 met Beyond: Two Souls.

Maar in ons eigen Nederland zitten we ook niet stil. Zo gaan Steven en Dennis Sly Cooper: Thieves in Time checken. Is deze wasbeer nog altijd even interessant na al die tijd? Terwijl Steven en Dennis daar druk over discussiëren, laat Pascal even horen hoe goed zijn Frans is wanneer hij in de studio is van Quantic Dream. Helaas kent Jelle niet zo goed de Franse taal en ondertitelt hij er wat op los. Maar eenmaal op de werkplek is Pascal bijzonder onder de indruk van de kwaliteit van de echtheid van de personages in de game. Hij is zelfs zo onder de indruk dat hij het vergelijkt met Mekka voor een gelovige.

Ondertussen is Trials Evolution uit op de PC. Jelle en JJ hebben, net zoals ieder ander, meer dan genoeg ervaring in Trials en herleven die goede oude tijd. Maar of de game ook echt beter is geworden, dat is nog maar de vraag. Wie zei ooit dat je niks kon leren van Gamekings? Pascal gaat iedereen namelijk een paar woordjes Frans leren. Gelukkig heeft Pascal ook tijd om je nog wat te leren over het verhaal van Beyond: Two Souls.

Over verhalen gesproken. Diablo III is ook een bijzonder verhaal. Na een aantal jaar een PC-exclusive te zijn geweest, komt Diablo III nu uit voor de console. Is het iets waar nog naar uit wordt gekeken? Melle en Dennis zijn het er niet over eens. Kijk jij nu nog uit naar deze game? Dit alles en nog veel meer zie je in Gamekings Aflevering 5 met Beyond: Two Souls.

Gamekings Aflevering 5 met Beyond: Two Souls

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch