Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 5 bij Area 51

21/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen zijn aluminium-hoedje op? Want we gaan met gevaar voor eigen leven op zoek naar aliens in de meest geheime en best bewaakte militaire basis die er bestaat. We hebben het natuurlijk over Area 51 en wie te dicht in de buurt komt wordt zonder vragen te stellen weggebeamt naar een parallel universum. Of de mannen dit gaan overleven zie je in Gamekings Aflevering 5 bij Area 51.

Maar even serieus, er worden wel degelijk geheime wapens getest in deze basis. En er is ook wel degelijk een ‘shoot on sight’ beleid gaande die ook nog eens wordt nageleefd. Oh en het is ook natuurlijk de grootste no fly-zone ter wereld.

Nu vraag je je af waarom we dit doen? Nou dat staat allemaal in het teken van XCOM, waarin aliens de wereld over proberen te nemen. Daarnaast bespreken we nog een game die nog niet zo goed weet of het een RTS is of een third-person shooter. Dat is natuurlijk Starhawk voor de PlayStation 3 en of dit juist super vet is of dat het totaal niet werkt, kom je achter in deze aflevering.

Ook gaan we nog aliens een enkeltje terug de ruimte in geven met de Starcraft 2 expansion, genaamd Heart Of Swarm. En! Bespreken we misschien wel dé Call Of Duty killer; Battlefield 3. Waarin alles kapot kan en waar je los kunt gaan met tanks!

Dit allemaal tijdens een roadtrip dwars door de Nevada woestijn! Dus mocht je nog niet hebben gekeken, dit is je kans! Check hier de Gamekings Aflevering 5 bij Area 51.

Gamekings Aflevering 5 bij Area 51

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch