Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 4 Pascal in Parijs

25/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hier is de herhaling van de vierde aflevering van het vijftiende seizoen van Gamekings! Voor deze aflevering is Pascal naar Parijs afgereisd om twee hele vette games te checken en echt te spelen! Het gaat, zoals je al eerder op MTV hebt kunnen zien, natuurlijk over de games The Crew en Watch Dogs. Verder zijn er natuurlijk studio-reviews. In deze aflevering worden Titanfall voor de Xbox 360, en de Insurgent Pack DLC voor Killzone Shadow Fall besproken. Kortom, genoeg te zien dus in deze ‘Gamekings Aflevering 4 Pascal in Parijs’.

Voor deze aflevering werd Pascal voor twee events uitgenodigd in Parijs. Hij had het privilege om The Crew én Watch Dogs te spelen. The Crew is een MMO-achtige racegame gemaakt door Ubisoft, een online-only racegame met een belachelijk grote map. De map betreft heel Noord-Amerika, waardoor het dus mogelijk is om van Los Angeles naar New York te rijden zonder last te hebben van laadtijden. Watch Dogs mag hij hierna spelen. Ook een open-wereld game met een beetje dezelfde feel als Grand Theft Auto. Een game waar we natuurlijk al enige tijd naar uitkijken en inmiddels weten we er al veel meer over dan Pascal destijds. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het gaaf is om te zien hoe Pascal zijn eerste stappen zet in deze game.

Verder worden Titanfall voor de Xbox 360 en de Insurgent Pack voor Killzone Shadow Fall besproken vanuit onze eigen studio! Titanfall was een grote hit voor de Xbox One en is nu eindelijk verkrijgbaar voor de Xbox 360. Nu is het natuurlijk de vraag of de Xbox 360 versie net zo chill is als op de Xbox One. De Insurgent Pack voor Killzone Shadow Fall brengt een hele nieuwe klasse met zich mee. Je raadt het al: de Insurgent. Deze klas heeft twee nieuwe abilities, de Steal Ability en de Hack Ability. Wat deze precies inhouden? Dat kan je nu checken in deze ‘Gamekings aflevering 4 Pascal in Parijs’.

Gamekings aflevering 4 Pascal in Parijs

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch