Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 4 met Luigi’s Mansion 2

21/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de vierde aflevering van het veertiende seizoen Gamekings staat er een hele hoop te gebeuren. Zo gaan de nuchtere Melle en bijgelovige Skate samen op spokenjacht, gaan ze naar een waarzegger en wordt Assassin’s Creed IV: Black Flag gecheckt. En dat allemaal in Gamekings Aflevering 4 met Luigi’s Mansion 2.

Skate en Melle reizen af naar de Amsterdamse Wallen, om daar eens even lekker achter de… spoken aan te gaan. Ja echt, want naast heel veel vrouwen is er nog meer te doen op de Wallen. Zo kun je er bijvoorbeeld Luigi’s Mansion 2 checken, en dat is precies wat de heren vandaag gaan doen. In Luigi’s eigen game ga je in een oud en donker huis op zoek naar spoken, die je met jouw speciale stofzuiger te lijf gaat. Voordat ze daar aan beginnen, willen ze het eerst nog wel even met je hebben over de eerste Luigi’s Mansion.

Dennis en JJ zitten helemaal klaar om het met je te gaan hebben over Army Of Two: The Devil’s Cartel. In deze third-person shooter moet je, samen met je partner, een gewelddadige drugsbende uit Mexico uitschakelen. JJ wordt daarna omgewisseld voor Jelle zodat hij samen met Dennis de tactische RPG Fire Amblem: Awakening kan bespreken. In deze game moet je als commandant van een leger gevechten leiden en belangrijke beslissingen maken. Allemaal turn-based uiteraard.

Als laatste checken we Assassin’s Creed IV: Black Flag, waarin je in een open wereld naar hartenlust los kunt gaan als een heuse piraat, genaamd Edward Kenway. In het Caribisch gebied zal je jezelf met behulp van jouw bemanning door zeeslagen heen moeten slaan, maar ook op het vasteland zijn er veel mogelijkheden in de game.

Genoeg wrede titels dus om lekker onderuit voor je scherm te gaan zitten en te kijken naar Gamekings Aflevering 4 met Luigi’s Mansion 2.

Gamekings Aflevering 4 met Luigi's Mansion 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch