Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 4 in het circus

14/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen heeft wel een favoriete clown. Eentje uit je jeugd of misschien wel uit je favoriete horror film. Ook Twisted Metal heeft een iconische clown, genaamd Sweet Tooth. Speciaal voor Twisted Metal gingen Skate en Pascal daarom meedraaien met Circus Renz. In deze Gamekings aflevering 4 in het circus, zie je of Skate en Pascal in de wieg zijn gelegd voor het circusleven.

Een circus is geen circus zonder een paar geschminkte rode neuzen met te grote schoenen. Clowns zijn misschien wel de grootste trekpleisters van deze rondreizende show. Circus Renz was in de stad en nu Twisted Metal is verschenen voor de PlayStation 3, dachten wij dat dit een uitgelezen kans was om onze eigen clowns even een opfriscursus te laten doen. Skate en Pascal waren de gelukkigen om een dag mee te lopen met Circus Renz. Ze worden flink aan het werk gezet, want een circus loopt niet vanzelf natuurlijk. Of Skate en Pascal door alle klusjes hebben laten zien dat ze klaar zijn voor het echte werk, kun in deze aflevering zien.

Een clown is leuk voor tien minuten, maar daarna ben je hem snel zat. Daarom zit deze Gamekings aflevering 4 in het circus ook vol met games. Vanuit de ring bespreken Skate en Pascal de wederopstanding van Twisted Metal. Vanuit de studio wordt er gekeken naar de co-op shooter van Gearbox, Borderlands 2, worden er tennisarmen gezwiept in Kinect Star Wars, en reizen we terug naar Cybertron voor Transformers: Fall of Cybertron.

Gamekings aflevering 4 in het circus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch