Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 30 met Noisia

10/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het seizoen is bijna ten einde. Maar geen reden tot verdriet, we zijn er vanaf 1 april gewoon met seizoen 14! Hoogste tijd om vooruit te kijken naar het volgende seizoen dus. Wat past er beter bij een nieuw begin, dan een nieuwe titelsong? Inderdaad, niets. Gelukkig is Hollands glorie Noisia ons graag van dienst om te helpen aan een nieuwe titelsong. Iets waar we natuurlijk geen nee tegen zeggen. Check daarom snel Gamekings Aflevering 30 met Noisia!

Binnen de kortste keren zijn er in de aflevering een paar voorproefjes te horen en daar moet van gezegd worden, die klinken fucking gruwelijk. In de positieve zin van het woord bedoelen we dat dan natuurlijk. Hoe kan het ook anders, deze mannen hebben met onder andere Korn, Skrillex en the Prodigy gewerkt. Maar ook in de gamesindustrie zijn ze geen onbekenden. Naast games als Midnight Club en Wipeout zijn ze ook verantwoordelijk voor de muziek in de nieuwe DmC.

Ondertussen gaan Melle en Steven kijken naar The Elder Scrolls Online. Kan deze Elder Scrolls MMO World of Warcraft van zijn troon stoten? Een goede basis ligt er natuurlijk. Na de vijf voorgaande delen ligt er genoeg aan verhaallijnen en ervaring klaar. Waar MMO-fan van het eerste uur Steven enorm uitkijkt naar deze game, krijgt Skate haast rode wangetjes van de muziek van Noisia. Skate en Simon krijgen meteen ook nog een kijkje in de nieuwe studio. Onze eigen muzikant Skate is er jaloers op.

Terwijl Skate en Simon terug gaan naar de oude studio, gaan Melle en Steven knollen rapen in Pikmin 3, en checken Skate en Simon God of War: Ascension. Tenslotte mogen GTA V en SimCity natuurlijk niet vergeten worden. Kortom, er is meer dan genoeg te zien!

Klaar voor het nieuwe seizoen met een mega vette titelsong keren de mannen van Gamekings trots naar huis om te gaan werken aan een nieuw seizoen, waarin we nog harder, vetter en beter terug komen. En dat alles met de ondersteuning van de nieuwe titelsong van Noisia. Bereid je maar voor, volgend seizoen, komen we harder dan ooit! Maar eerst nog even kijken naar Gamekings Aflevering 30 met Noisia.Gamekings Aflevering 30 Tune it!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch