Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 30 met de Vooruitblik op 2014

09/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2014 komen er natuurlijk een hele lading nieuwe games op de markt. Denk aan bijvoorbeeld Watch Dogs en Titanfall, maar ook aan de games die nog helemaal niet zijn aangekondigd. Het jaar 2014 kan natuurlijk niet onbesproken blijven en daarom gaat er natuurlijk eens pittig vooruitgeblikt worden naar dit jaar in de laatste aflevering van het veertiende seizoen van Gamekings. Dit doen Melle, Skate, Jelle en Dennis op een wel erg speciale manier, want de mannen gaan ook even flink bowlen. Wie deze bowlpartij tot een winstpartij weet te promoveren, check je in ‘Gamekings Aflevering 30 met de Vooruitblik op 2014′.

In deze laatste aflevering van het veertiende seizoen wordt er zoals gezegd flink gebowld. Jelle, Skate, Melle en Dennis vonden dit de juiste manier om dit hectische seizoen Gamekings af te sluiten en zo vooruit te gaan blikken naar het volgende seizoen én het jaar 2014. De mannen laten onder meer Destiny en Tom Clancy’s The Division niet onbesproken, waardoor er genoeg gespreksvoer is voor een interessante en tevens sportieve aflevering van Gamekings. Of de mannen onder elkaar ook daadwerkelijk sportief tegenover elkaar blijven, check je in ‘Gamekings Aflevering 30 met de Vooruitblik op 2014’.

Naast alle games die in 2014 gaan uitkomen, bespreken we ook nog games die wat recenter zijn verschenen. Zo hebben we de reviews van Scribblenauts Unlimited en Bravely Default. Daarnaast wordt er uitgebreid vooruitgeblikt op Watch Dogs. Wanneer je de laatste aflevering van seizoen 14 dus hebt gemist op MTV, kun je nu de dertigste en tevens laatste aflevering van het seizoen hier rustig terugkijken. Wees overigens niet getreurd, want in de lente komen we keihard terug met een gloednieuw seizoen Gamekings! Wat er in dat seizoen allemaal besproken gaat worden, zul je horen in ‘Gamekings Aflevering 30 met de Vooruitblik op 2014’.

Gamekings Aflevering 30 met de Vooruitblik op 2014

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch