Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 30: De Terugblik Aflevering

08/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

3,2,1 GO! In deze aflevering van Gamekings zijn Jelle, Melle, David en Boris op het NDSM-terrein waar ze terugblikken op de vele vette en hilarische dingen die de Gamekings-redactie het afgelopen seizoen heeft meegemaakt. Zo hebben ze het over de verschillende game-beurzen waar de Gamekings naartoe zijn geweest zoals de E3 2014, Insomnia53, Gamescom 2014 en Firstlook!

Ook bespreken ze wat hun persoonlijke favoriete momenten zijn geweest in dit seizoen. Zo vond Melle zijn trip naar Isle of Wight het tofst, en David de Blizzcon-aflevering waarin hij samen met Steven naar Los Angeles is geweest om deze beurs te checken!

Eetkings is een ding wat in elke TV aflevering terugkomt, dus ook in deze! Zo hebben we dus even een momentje van (bijna) elke Gamekings die een “kleine” versnapering naar binnen werkt. Ook worden de “Moments of Fame” van onze Dennis in beeld gebracht. Helaas hebben we halverwege het seizoen afscheid genomen van Dennis, maar gelukkig hebben we wel twee nieuwe mensen bij, namelijk David en Shelly! Deze dingen moeten voldoende zijn om je te overtuigen dat je deze aflevering van Gamekings dus echt moet checken!

Gamekings Aflevering 30: De Terugblik Aflevering

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch