Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 3 met Battlefield 4

14/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In alweer de derde aflevering van het veertiende seizoen hebben we een heleboel vette games voor je klaar staan. Zo is Dennis naar Stockholm afgereisd om daar misschien wel één van de beste games van dit jaar te gaan checken. Helaas was zelf spelen nog niet mogelijk, maar hij heeft wel de prachtige graphics van de nieuwe Frostbite 3 Engine mogen zien. We hebben het natuurlijk over Battlefield 4. Voordat Dennis de presentatie gaat bekijken, wil hij het eerst nog even met je hebben over End Game, de vijfde uitbreiding voor de multiplayer van Battlefield 3, in Gamekings Aflevering 3 met Battlefield 4.

JJ en Skate zitten voor je klaar om het te gaan hebben over Gears of War: Judgment, waarin je als team van vier, genaamd ‘Kilo Squad’, voor het tribunaal komt te staan wegens een aantal misdaden. Kolonel Loomis laat elk van de teamleden hun verhaal doen, waarbij ieders verhaal wordt gebracht als een nieuw hoofdstuk. In Gears of War: Judgment zal je niet alleen met oude, vertrouwde personages spelen, maar zijn er ook nieuwe personages te vinden. Kom je in de game een logo van Gears tegen? Klik er dan op om de gameplay een interessante wending te geven.

JJ en Pascal slaan aan het golfen in Tiger Woods PGA Tour 14, waarin voor het eerst in de franchise het zogenoemde nachtgolf wordt geïntroduceerd. Natuurlijk zijn er daarnaast ook de nodige golftoernooien aanwezig, waar jij je als winnaar zal moeten bewijzen.

Na het slaan van een balletje, slaan Melle en Pascal aan het bouwen in Lego City: Undercover, waarin je als agent Chase McCain achter de crimineel Rex Fury aan gaat. Onderweg zul je eerst zijn handlangers te pakken moeten krijgen en met verzamelde lego-blokjes verschillende attributen bouwen, om uiteindelijk bij Rex terecht te komen.

Genoeg games dus, met als belangrijkste vraag: hoe vet wordt Battlefield 4? Dat gaat Dennis je vertellen in Gamekings Aflevering 3 met Battlefield 4.

Gamekings Aflevering 3 met Battlefield 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch