Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 3 De beste Arcadehal van Nederland

18/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je de afgelopen twee weken al door hebt gehad, zijn we dit seizoen vroegtijdig begonnen met de herhalingen van de tv-afleveringen op Gamekings.tv te plaatsen. Deze week is het tijd voor ‘Gamekings Aflevering 3 De beste Arcadehal van Nederland’. Dennis en Skate zijn het land afgereisd om te checken wat de vetste arcadehal van het land is. Dus heb je de aflevering gemist op MTV? Dan heb je mazzel, want je kan hem hier alsnog checken!

Uiteraard bespreken we niet alleen maar de arcadehallen, maar zijn er ook games die eraan moeten geloven. Om te beginnen wordt de nieuwe 2014 FIFA World Cup Brazil game onder de loep genomen. Het duurt inmiddels helemaal niet lang meer voordat het echte wereldkampioenschap gaat beginnen. EA heeft er heerlijk op ingespeeld door ruim van tevoren ons de mogelijkheid te geven de uitkomst van het WK te bepalen in 2014 FIFA World Cup Brazil. Wellicht ben je er zelf al flink mee los gegaan. Het zou ook kunnen dat je nog twijfelt, en dan is het ’t zeker waard om even de review te checken in deze aflevering. Het blijft niet bij deze voetbalgame, want een tijdje terug is er ook een nieuwe game van Blizzard uitgekomen, met de naam Hearthstone. Een kaartgame die bij de community erg goed is gevallen. Ook deze game zal uitgebreid besproken worden in ‘Gamekings Aflevering 3 De beste Arcadehal van Nederland’. Tenslotte wordt er nog naar de DLC van zowel Battlefield 4 (Naval Strike), als Call of Duty: Ghosts (Devastation) gekeken.

De titel verraadt het al, want Dennis en Skate zijn op zoek gegaan naar de tofste arcadehal van Nederland en zijn er zeker in geslaagd om deze te vinden. Verwacht dus laserguns, boxballen en gruwelijke gamefaces van de heren. Ben je benieuwd welke arcadehal heeft gewonnen? En waarom ze dat hebben besloten? Wacht dan niet langer en kijk snel deze herhaling van de derde tv-aflevering: ‘Gamekings Aflevering 3 De beste Arcadehal van Nederland’.
Gamekings Aflevering 3 De beste Arcadehal van Nederland

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch