Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 3 bij Gearbox in Texas

14/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kopje thee drinken met Randy Pitchford hadden we al een tijdje niet gedaan, dus vonden we het tijd om even op bezoek te gaan bij Gearbox in Dallas, Texas. Eigenlijk kan die thee ons gestolen worden, we willen Aliens: Colonial Marines eindelijk eens spelen. Boris en Jelle gingen daarom in Gamekings Aflevering 3 bij Gearbox in Texas aan de slag met de game.

Om de reis wat draaglijker te maken, en ook wat interessanter voor jou, laten Boris en Jelle jou stap voor stap meemaken hoe een perstrip eruit ziet. Gelukkig komt er wel wat meer bij kijken dan alleen vliegen, slapen, eten, taxi, interviews, game spelen, taxi, eten, slapen, vliegen en nog meer slapen. Boris en Jelle gaan deze keer veel meer in detail. Allemaal leuk en aardig, uiteindelijk gaat het om de games, toch? Dan is Aliens: Colonial Marines zeker geen kleintje. De heren hebben dan ook het geluk om de game te mogen spelen en ze vertellen je er alles over in deze aflevering.

Terwijl Boris en Jelle in Dallas, Texas zitten bij Gearbox, wordt er vanuit de studio gekeuveld over de Content Collection #1 van Call of Duty: Modern Warfare 3, de martial arts panda’s uit World of Warcraft: Mists of Pandaria en het harde verhaal van Max Payne 3. De Gamekings aflevering 3 bij Gearbox in Texas is dus niet alleen heel erg leerzaam door het perstrip stappenplan van Boris en Jelle, maar heeft ook genoeg games om je ruim twintig minuten achter je scherm gekluisterd te houden.

Gamekings Aflevering 3 met Aliens: Colonial Marines

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch