Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 29 De Terugblik op 2013

02/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan! De op één na laatste aflevering van wederom een spectaculair Gamekings-seizoen. Zoals je van ons gewend bent, kijken we richting het einde van het seizoen terug op alle wrede games die we hebben gezien en gespeeld, de brute trips die we hebben gemaakt en de toffe evenementen die we hebben georganiseerd. Ook vertelt Skate je waarom hij door dit seizoen een veel blijer en gelukkiger persoon is geworden. Uiteraard hebben we in deze aflevering ook de spectaculaire ontknoping van de epische aflevering 28. Het is tijd voor ‘Gamekings Aflevering 29 De Terugblik op 2013′!

Wij herinneren ons de releases van dit jaar allemaal nog als de dag van gisteren. Mocht je toch de pareltjes als Assassin’s Creed IV: Black Flag, Bioshock Infinite, Call of Duty: Ghosts en natuurlijk Grand Theft Auto V dit jaar volledig gemist hebben, niet getreurd. Ze komen in deze aflevering allemaal nog even voorbij en wij genieten gewoon nog even met je mee.

Tussen al het terugblikken door hebben we ook nog een drietal reviews in de studio voor je klaarstaan. Zo reviewen Boris en Steven de Xbox One launch-titel Killer Instinct, trekken ze ten strijde in het Romeinse rijk met Ryse: Son of Rome en vechten ze tegen hordes aan boze nazi’s in een preview van Wolfenstein: The New Order. Ook de toekomst belooft veel moois te brengen, maar dat is iets voor de laatste aflevering van dit veertiende Gamekings-seizoen.

Wij zijn klaar voor deze Gamekings Aflevering 29 De Terugblik op 2013 en jij ongetwijfeld ook. Ons advies? Druk op play, leun achterover en geniet van al het gamegeweld dat we jouw kant op slingeren. Enjoy!

Gamekings Aflevering 29 De Terugblik op 2013

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch