Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 29 BioShock Infinite en Kuukskes

03/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

BioShock Infinite komt eraan. Na twee grote successen zijn de verwachtingen dan ook hoog bij de nieuwe BioShock game. Pascal en Simon zijn naar Londen om te kijken in hoe verre BioShock zijn naam hoog kan houden. Gelukkig hebben we in Nederland geweldig vervoer dat altijd op tijd vertrekt. Oh nee, toch niet. En aangezien ze al weinig tijd hebben om de game te checken, wordt het spannend of ze het gaan halen in Gamekings aflevering 29 BioShock Infinite en Kuukskes.

In Londen komen, zo moeilijk kan het niet zijn zou je zeggen, maar daar dacht het vliegtuig anders over. Samen zitten wachten tot er ooit een keer een vliegtuig vertrekt, zou voor veel mensen een reden zijn tot slaande ruzie, maar niet voor Simon en Pascal. Deze Brabantse schonen komen dichter tot elkaar in deze zware, maar vooral toch saaie tijden. Terwijl zij samen wachten tot het vliegtuig vertrekt, gaan Melle en Steven het hebben over The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn DLC. Hierin gaan ze niet alleen draken verslaan, maar ook als vervoermiddel gebruiken. Ja, je kunt vliegen op die krengen! Hadden we in het echte leven ook maar draken om op te vliegen, of vliegtuigen die op tijd vliegen. Gelukkig zijn Simon en Pascal aangekomen in Londen waar het volgende probleem zich aandoet. Waar moeten ze ook alweer naartoe? Terwijl zij driftig opzoek zijn naar de weg ga jij kijken naar de Family Guy game. De serie heeft veel fans, maar of de game uitmelkerij is of een waardevolle toevoeging, hoor je van Skate en Steven. Simon en Pascal horen het woord ‘Kuukske’ vallen en krijgen honger. Pak zelf ook maar even een kuukske en geniet van Gamekings aflevering 29 BioShock Infinite en Kuukskes

Deze tweekoppige bende gaat op onderzoek uit in Londen, terwijl we samen met Jelle en Dennis gaan kijken naar Army of Two: The Devils Cartel. Uiteindelijk kom je er achter of Simon en Pascal deze trip goed af kunnen ronden en of ze het op tijd hebben kunnen vinden. Check daarom snel Gamekings aflevering 29 BioShock Infinite en Kuukskes.

Gamekings aflevering 29 Bioshock Infinite en Kuukskes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch