Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 28 met Dead Rising 3

02/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ‘ie dan écht!  De Zombiekings 2-aflevering! Natuurlijk is dat allemaal in het thema van Dead Rising 3, dé zombiegame voor de Xbox One. Er wordt gehakt, gemept en kapotgereden, allemaal om in veiligheid te blijven. Maar zijn onze mannen van Gamekings wel zo veilig? Je ziet het in Gamekings Aflevering 28 met Dead Rising 3!

De Xbox One is nog niet in Nederland te krijgen, maar op andere plekken op de wereld is de next-gen console wel in de winkels te vinden. Een van de games die gamers enthousiast moet krijgen is Dead Rising 3 van Capcom, de titel waarin je rondloopt in een wereld vol zombies en daar moet te zien overleven. Onze mannen bespreken of deze game wreed is, maar kunnen ze dat zonder gevaar voor eigen leven? Dat lijkt heel lastig te worden…

Boris en Melle vrezen nergens voor, want zij zitten lekker droog en veilig in de studio. Voor hen zijn zombies een ver-van-mijn-bed-show, terwijl ze het hebben over de next-gen versies van FIFA 14. De game is namelijk op de PlayStation 3 en Xbox One niet alleen visueel anders, maar ook op technisch vlak. Melle en Boris vertellen je in hoeverre dat te merken is. Ook stappen zij achter het stuur voor Gran Turismo 6 en gaan ze virtueel poepscheppen in Zoo Tycoon. Er is namelijk nieuw leven geblazen in de dierentuin-simulator van vroegâh, om uit te komen op de Xbox One en Xbox 360.

Denk jij dat je deze aflevering weet te overleven?  Gedurfd! Wees op je hoede voor hordes aan zombies en check hier de Gamekings Aflevering 28 met Dead Rising 3!

Gamekings Aflevering 28 met Dead Rising 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch