Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 28 De Terugblik

27/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit epische seizoen nadert bijna zijn einde en er is zeker het nodige gebeurd. Op de eerste dag van het nieuwe jaar wordt er daarom teruggeblikt op 2012. Iedereen heeft natuurlijk zijn hoogtepunten, favoriete gebeurtenissen en meest bijzondere herinneringen. Er zijn helaas ook de nodige persoonlijke dieptepunten geweest, maar voor jou juist hoogtepunten. Benieuwd naar de ups en downs van Gamekings seizoen 13? Check Gamekings Aflevering 28 De Terugblik!

Een terugblikaflevering is altijd verzekerd van een trip down memory lane en zorgt daarnaast ook voor de nodige lachpartijen. Elke losse aflevering heeft namelijk zijn hoogtepunten gehad en deze komen nu dus allemaal samen in deze hilarische, epische en soms ook droevige Gamekings Aflevering 28 De Terugblik. Zo wordt onder andere de tofste trip van het jaar besproken. Heb jij een idee welke dat zou kunnen zijn? Natuurlijk komen ook de nodige previews langs om je up to date te houden over alle aankomende games. De nieuwe uitbreiding StarCraft 2: Heart of the Swarm komt er bijvoorbeeld aan, maar wordt de toevoeging op Blizzard’s grootste RTS wel zo episch als de fans verwachten?

Wat in ieder geval wel episch was voor iedereen behalve Simon, was het moment toen de arme presentator bijna zijn nek brak. Zoals bij een final touchdown in de laatste seconden van een game, werd het voor Simon nog vernederender omdat hij meisjeskleding droeg. Mocht je die hilarische aflevering gemist hebben, dan kun je nu dus de recap zien in Gamekings Aflevering 28 De Terugblik.

Iets anders wat je daarnaast ook zeker niet mag missen, is Dennis zijn ’trip’ naar de wereld van Halo 4. Het plan was simpel: Skate en Simon worden gehypnotiseerd door een professional wat hilarische TV gaat opleveren. Helaas bleken de mannen niet vatbaar voor zijn jedi mind tricks, dus moesten Dennis en Martin het proberen. Je raadt het al: Dennis doet even later een kakelende kip na. Als je nu nog steeds deze tekst aan het lezen bent en niet met alle kracht die in jouw wijsvinger zit met jouw linkermuisknop op ‘play’ hebt geragd, halen deze langskomende hoogtepunten jou z├ęker over: Martin en Simon worden bijna opgepakt in Area 51 en zowel Melle als Boris gaan over hun nek.

Aflevering 28 De Terugblik

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch