Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 28: De Nieuwjaarsduik

25/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar 2014 hebben we inmiddels al even achter ons gelaten, maar nog voordat het nieuwe jaar inging zijn Steven en Skate op pad gegaan. Wat doe je als het Nieuwjaar is? Laten we zeggen dat je dan een frisse start maakt. Skate heeft in ieder geval nog geen idee wat er hem te gebeuren staat, achteraf misschien maar goed ook.

Ondanks dat Skate van niks weet, is Steven ‘sportief’ voorbereid op de Nieuwjaarsduik. Er zit meer sportiviteit in deze aflevering, want JJ en Skate doen samen nog een sportgames special. Hoe kan het bijvoorbeeld dat de sportgames zo slecht vertegenwoordigd waren in onze top 25 games van 2014? Wat is er aan de hand met sportgames? Skate en JJ zoeken het uit en bespreken zo FIFA 15, Madden NFL 15, NBA 2K15 en WWE 2K15.

Naast de sport special en de sportieve duik van Skate en Steven worden er ook nog games in de studio besproken. Zo kijken we naar de arena brawler Battlecry, gaan we op avontuur met Captain Toad: Treasure Tracker en is de jacht geopend in Evolve. Dat moeten genoeg redenen zijn om deze Gamekings aflevering te kijken. Bovendien wil je de hilarische Nieuwjaarsduik van Steven en Skate niet missen.

Gamekings Aflevering 28: De Nieuwjaarsduik

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch