Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 27 DJ Richard Fucking Simon

20/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We nemen deze week een kijkje bij de WesterUnie. Hier vindt namelijk het eerste optreden van DJ Richard Fucking Simon als Techno DJ plaats. Hoewel hij een jarenlange ervaring heeft als rapper, heeft samengewerkt met Extince, en een harde track heeft gemaakt met Dennis, blijft het spannend voor het grote talent. Check het in Gamekings Aflevering 27 DJ Richard Fucking Simon.

We volgen de beste man natuurlijk voorafgaand aan zijn gig thuis om te kijken wat hij doet om zich voor te bereiden op zijn grootse set in de WesterUnie. Terwijl DJ Richard Fucking Simon in de gaten wordt gehouden, wordt Sly Cooper: Thieves in Time vanuit de studio gecheckt door Dennis en Steven. Ze gaan undercover als Sly de wasbeer om problemen op te lossen, terwijl DJ Richard Fucking Simon ze juist lijkt te creëren. Zijn limo is niet besteld, maar ook zonder Richard’s Fucking Limo komen we wel op de eindbestemming aan. Dit alles ondanks dat het kut weer in de kut winter met al het kut ijs het ons moeilijk probeert te maken. Maar Richard Fucking Simon laat zich natuurlijk niet fucking tegenhouden door weersomstandigheden. Waarom niet? “Fack it joe know.”

Terwijl the artist formerly known as Skate wacht op zijn DJ set en zijn soundcheck ondertussen al heeft gehad, gaat hij zijn tijd vullen met Paper Mario: Sticker Star. Als hij in de game probeert kometen te pakken te krijgen, vraagt hij zich af of hij met zijn muziek tot deze hoogtes kan komen of dat hij als een komeet naar beneden stort. Steven en Dennis reizen in ieder geval wel naar zo’n galaxy, far, far away. Ze gaan het hebben over de MMO Star Wars: The Old Republic.

Richard krijgt fucking knikkende knietjes, maar voordat hij op mag wordt eerst Dead Space 3 gecheckt. Jelle begint meteen hard te roepen dat Dead Space 3 de beste game van 2013 zal worden. Of Jelle in de toekomst kan kijken of dat hij net zoals je medespeler in Dead Space 3 gek geworden is, blijft voorlopig nog de vraag. Ook blijft het nog even de vraag waar DJ Richard Fucking Simon zal zijn aan het einde van het jaar na zijn debuut. Hij is er helemaal klaar voor, maar Martin stelt hem eerst nog even de nodige vragen over Crisis 3. Daar is niet alle tijd voor, want het is bijna tijd voor het grandioze debuut van DJ Richard Fucking Simon! Of het de geboorte is van een fucking ster of een aftocht in schaamte, zie je in Gamekings Aflevering 27 DJ Richard Fucking Simon.

Gamekings Aflevering 27 DJ Richard Fucking Simon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch