Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 26 met de Xbox One Roadtrip

26/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis en Jelle hebben natuurlijk al uitgebreid kunnen spelen op de next-gen consoles, maar het is nu dan toch echt tijd om beide apparaten in handen te hebben. De PlayStation 4 staat inmiddels al een weekje op de redactie, maar de groene next-gen console van Microsoft ontbreekt nog. Aangezien Microsoft is vergeten de Xbox One uit te brengen in Nederland, moet er een oplossing worden gezocht. Wat is het beste idee dat er bij Jelle en Dennis opgekomen is? Naar Duitsland om een Xbox One te halen! Je ziet het in deze Gamekings Aflevering 26 met de Xbox One Roadtrip.

Het was op z’n zachts gezegd een dramatische pre-launch voor de Xbox One. Toen bekend werd dat de console van Microsoft in bepaalde landen niet uit zou komen, brak de hel los en leek het erop dat menig Xbox-aanhanger de overstap ging maken naar naar de PlayStation 4. Nederland was één van die landen waar de Xbox One niet zou uitkomen en dat was geen goed nieuws voor de Gamekings-redactie en natuurlijk de rest van de fans die op de console aan het wachten zijn. Gelukkig zijn Jelle en Dennis hier niet door afgeschrikt en zij stappen dan ook in de auto voor een trip naar onze Duitse oosterburen om daar een console in de wacht te slepen. Lukt het ze om er eentje mee naar huis te nemen?

Terwijl Dennis en Jelle onderweg zijn naar Duitsland, zitten Steven en Melle klaar in de studio voor Tearaway. De papieren PS Vita-game is de nieuwste titel van de makers van LittleBigPlanet, oftewel Media Molecule. Zal Tearaway eindelijk de goede platformer zijn die de Vita nodig heeft? Melle en Steven zoeken het voor je uit. Een andere handheldtitel die besproken wordt, is een vervolg op een wel heel bijzondere game. Het alom geliefde The Legend of Zelda: A Link To The Past heeft namelijk een vervolg gekregen, waar Steven en Skate uitgebreid mee aan de slag zijn gegaan. Is The Legend of Zelda: A Link Between Worlds de perfecte mix tussen nostalgie en vernieuwing? Skate en Boris zijn vooral bezig met wat er nog komen gaat, want zij zijn gedoken in SimCity: Steden van de Toekomst. De laatste DLC van SimCity draait compleet om het bouwen van futuristische steden, maar de vraag is natuurlijk: Is het tof?

Buiten de handheldgames worden er ook twee racetitels besproken, namelijk Forza Motorsport 5 voor de Xbox One en Need for Speed Rivals, welke uitkomt op bijna alle platformen. Beide raceseries hebben een flink fanbase opgebouwd, maar kunnen deze laatste delen voldoen aan de hoge verwachtingen? Jelle en Dennis hebben het gecheckt. Je ziet het allemaal hier! Check snel de Gamekings Aflevering 26 met de Xbox One Roadtrip en zie hoe er een aantal steengoede games besproken worden en hoe Jelle en Dennis naar onze oosterburen rijden! Jeeeeuj!

Gamekings Aflevering 26 met de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch