Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 26: Insomnia53 en Next-Gen Art Event

11/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering bezoeken we Insomnia53 in het altijd beleefde Verenigd Koninkrijk. Insomnia is overigens een van de grootste gaming festivals van het land. Maar er zit meer in deze aflevering. Zo gaan we van de drukte op het gaming festival naar de rust van het Next-Gen Art Event. Kortom, ook deze aflevering zit bomvol games, trips en vibe!

In de vorige aflevering waren Boris en Steven nog onderweg voor Insomnia53, maar nu zijn ze er dan toch echt. Coventry staat even in het teken van eSports en LAN-gaming. We kiezen elk jaar een tof festival uit om daar de sfeer te proeven en deze keer is Insomnia53 aan de beurt. Verder reizen David en JJ naar ons hoge noorden, Leeuwarden om precies te zijn. Ze bezoeken daar het Next-Gen Art Event. Op deze expositie kun je prachtige game-art checken van de grootste game-designers. Zo hangt er werk van Battlefield 4, The Last of Us, Mass Effect, Assassin’s Creed en meer. David en JJ gaan kijken of game-art ook echt als kunst kan worden gezien en kiezen zelf nog even hun favoriete stuk. Je zou het bijna vergeten, maar er zitten ook genoeg games in deze aflevering. Zo bespreken we Battleborn en The Order: 1886.

In deze aflevering kun je twee heel verschillende werelden verwachten. Ga er maar lekker voor zitten, want in deze aflevering is er voor zowel de kunstenaars onder ons als de festivalgangers voldoende te zien.

Gamekings Aflevering 26: Insomnia53 en Next-Gen Art Event

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch