Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 25 met de PlayStation 4

19/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze nieuwe aflevering van Gamekings hebben Dennis en Skate een ruzie om uit te vechten. Skate wil maar niet begrijpen dat de next-gen consoles heel erg wreed zijn! Dennis is in deze aflevering helemaal in de stijl van de toekomst en twijfelt ook geen moment aan de kracht en schoonheid van die nieuwe graphics en features van de PlayStation 4 en de Xbox One. Terwijl Dennis op pad gaat om Skate te overtuigen dat next-gen consoles wreed zijn, zitten er ook presentatoren klaar in de studio om een aantal vette games te bespreken. Wat Dennis en Skate allemaal gaan doen, zie in Gamekings Aflevering 25 met de PlayStation 4.

Jelle en Pascal hebben eens goed gekeken naar de game Ratchet & Clank: Nexus. In deze platform-game ben je vooral bezig om jezelf door allerlei werelden heen te vechten en schieten, terwijl je moeren en bouten verzameld om je wapens te kunnen upgraden. Jelle en Pascal kijken of de game een beetje mee kan gaan nu al het next-gen geweld is uitgekomen.

Melle en Pascal zijn de studio ingedoken om eens lekker te gaan puzzelen met Professor Layton en de Erfenis van Azran! Ook deze keer ga je met Professor Layton en zijn team op pad om een mysterie op te lossen, en dit doe je natuurlijk door je hersens flink te laten kraken. De game begon met honderdvijftig puzzels, maar krijgt een jaar lang na de release elke dag een extra puzzel toegevoegd. Je bent dus voorlopig nog wel even zoet met deze game.

Boris en Melle hebben zich bezig gehouden met XCOM: Enemy Within, de stand-alone expansion van de game XCOM: Enemy Unknown. Deze uitbreiding voegt onder andere nieuwe vaardigheden, upgrades, wapens en nieuwe klassen toe. Daarnaast bevat de game natuurlijk een heel nieuwe verhaal waarin je tegen buitenaardse vijanden aan het vechten bent.

Dennis en Skate bespreken op locatie ook nog eens Call of Duty: Ghosts, FIFA 14, Killzone: Shadow Fall en NBA 2K14. Genoeg games in deze aflevering, dus ik zou maar snel kijken!

Gamekings Aflevering 25 met de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch