Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 25 De Wii U Launch

06/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe console op de markt en dat is waarschijnlijk niemand ontgaan. We hebben het natuurlijk over de Wii U. Nintendo beseft zich maar al te goed dat het succes van een console ook afhankelijk is van de games die er op te spelen zijn. Daarom waren er tijdens de launch party verschillende games te proberen op de Wii U. Voor Dennis en Simon een goed moment om te kijken wie de beste gamer is. Wie dat is geworden, zie je in Gamekings aflevering 25 De Wii U Launch.

Hoewel het een strijd is om de eer, zit er ook een prijs aan verbonden. Of een straf, het is maar hoe je het ziet. Het gaat namelijk om twee T-shirts en de verliezer moet een shirt dragen voor de rest van het seizoen. Geen van beiden wil daar in rond lopen en daarom worden de beste beentjes voor gezet. Natuurlijk moet alles wel onder de supervisie van een betrouwbare scheidsrechter om te zorgen dat het eerlijk verloopt. Na wat zoeken zijn er wat scheidsrechters geregeld en vaak  uit onverwachte hoek. Terwijl Dennis en Simon klaar staan voor de eerste game en trampoline gaan springen met de Wii U, gaan JJ en Skate de weg aan flarden racen in Need for Speed: Most Wanted.

Na al dat springen en racen is het tijd voor de tweede ronde. New Super Mario Bros. U moet al iets duidelijker maken wie van de twee de betere gamer is. Door een onterechte beslissing begint de wedstrijd een stuk fanatieker te worden. Om wat rust terug te brengen, gaan Boris en Pascal eventjes met de voetjes omhoog verder met de Sims 3: Jaargetijden.

Tot slot gaan Dennis en Simon boogschieten met Game & Wario onder begeleiding van de derde scheidsrechter, die de tweede rapper van het onafhankelijke trio is, om de eerste plek te vergeven. Terwijl de verliezer ongezien wegsluipt, gaan Boris en Pascal ook een partijtje sluipen in Hitman: Absolution. Ter afsluiting komt ook Nintendo Land nog voorbij en krijg jij te weten wie de winnaar is van deze competitie. Dat wil je niet missen. Kijk daarom snel Gamekings aflevering 25 De Wii U Launch.

Gamekings aflevering 25 De Wii U Launch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch