Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 25: De stampvolle aflevering

04/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar is voor de game-industrie altijd ontzettend druk. Alle uitgevers komen met hun blockbuster titels en zo hopen ze een graantje mee te pikken van de feestdagen. Voor de gamer is er daardoor een overvloed aan keuze. Voor ons betekent het ook aanpoten, want hoe moet je alle games bespreken. We hebben de oplossing gevonden in ‘Gamekings Aflevering 25: De stampvolle aflevering’ door onderweg naar Insomnia53 al deze games te bespreken.

Onderweg naar Insomnia53 in Coventry, Engeland, moeten Boris, Steven en Jelle toch af en toe een pauze nemen, dus waarom zou je die rust niet effectief benutten? Benen strekken? Nee, gewoon games bespreken! Zo komen in deze stampvolle aflevering zeven games voorbij. We hebben de (voorlopig) laatste Final Stand DLC van Battlefield 4 voor je, we kijken of het derde hoofdstuk van BioWare’s epos, Dragon Age: Inquisition, de serie terug op het voetstuk zet, en of de reis naar Kyrat in Far Cry 4 de moeite waard is. Maar er is meer. Vanuit de studio en tijdens de reis worden Grand Theft Auto Online voor de next-gen consoles, LittleBigPlanet 3, Pokemon Alpha Sapphire & Omega Ruby, en Until Dawn besproken.

Dat zijn zeven hele goede redenen om deze aflevering te kijken, toch? Dus ga jij er lekker rustig voor zitten, want we rammen ze erdoorheen voordat je er erg in hebt in ‘Gamekings Aflevering 25: De stampvolle aflevering’.
Gamekings Aflevering 25: De stampvolle aflevering

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch