Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 24 met BlizzCon 2013

12/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering van Gamekings gaat Steven op een verrassende manier naar BlizCon 2013. BlizzCon is een evenement van Blizzard dat elk jaar wordt gehouden in de plaats Anaheim in Californië. Blizzard laat op dit evenement bijna jaarlijks hun games zien, wat gepaard gaat met updates en soms hele nieuwe titels. Naast het enorme geweld van BlizzCon zitten de presentatoren klaar in de studio om een aantal hele vette games te bespreken. Hoe Steven zich weet te vermaken in Anaheim, zie je in Gamekings Aflevering 24 met BlizzCon 2013.

Skate en Pascal hebben aardig wat ervaring met shooters, en het is daarom ook niet zo gek dat ze de singleplayer en multiplayer van Call of Duty: Ghosts bespreken. Call of Duty is een serie die al erg lang van de partij is, maar de laatste tijd ook aardig wat kritiek van de gamers heeft gekregen. Veel mensen vinden dat de serie toe is aan vernieuwing, terwijl de multiplayer nog steeds erg populair is.

Jelle en Boris zijn in de studio gaan zitten voor Assassin’s Creed IV: Black Flag. De Assassin’s Creed-serie is in dit deel even compleet de andere kant opgegaan. Deze keer speel je in een piratenwereld en kun je enorme battles op zee uitvechten. Door het piratenthema heeft de serie waarschijnlijk een hoop nieuwe fans voor zich weten te winnen. Wat zouden Jelle en Boris van deze game vinden?

Steven bespreekt vanaf de beursvloer op BlizzCon 2013 ook nog een aantal games. Zo heeft hij het over de nieuwe card game HearthStone: Heroes of Warcraft, de nieuwe update voor World of Warcraft, genaamd Warlords of Draenor, en de nieuwe uitbreiding van Diablo 3, Reaper of Souls. In deze aflevering zul je zien dat Steven zich toch een andere trip had voorgesteld voordat hij vertrok uit Nederland. Wat er precies allemaal aan de hand is, zie in deze enorm vette aflevering!

Gamekings Aflevering 24 met BlizzCon 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch