Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 24: Een week van Gamekings

28/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je denkt dat we de hele week games spelen en erover praten, dan heb je het mis. Op die manier zouden we natuurlijk nooit dit MTV programma en een website draaiende kunnen houden. Ben je benieuwd hoe een gemiddelde week eruitziet van de Gamekings redactie? Dan mag je ‘Gamekings Aflevering 24: Een week van Gamekings’ zeker niet missen.

In deze aflevering maak je mee wat een gemiddelde week van de redactie inhoudt. Zo zie je hoe en wanneer wij de meeste studio-items opnemen, gaat Boris langs verschillende afspraken, wordt Shelly in een windturbine gesmeten, speelt JJ NBA 2K15 op de redactie, past Jelle nieuwe broeken en wordt er natuurlijk vis gehaald. Ondertussen krijg je nog verschillende besprekingen van games. Zo hoor je Boris over Far Cry 4, PlayStation TV en Civilization: Beyond Earth, JJ heeft het nog even over NBA 2K15, en bespreken we Assassin’s Creed Unity en Super Smash Bros. vanuit de studio.

Wil je een kijkje in het leven van Gamekings? Wat wij nou allemaal doen in een week? In ‘Gamekings Aflevering 24: Een week van Gamekings’ doen we een boekje open. Kijken dus!

Gamekings Aflevering 24: Een week van Gamekings

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch