Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 24 Black Ops 2

23/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 24 van Gamekings staat helemaal in het teken van Call of Duty: Black Ops 2. Skate en Simon spreken twee militaire specialisten om te checken hoe realistisch de nieuwste shooter van Activision nou daadwerkelijk is in Gamekings aflevering 24 Black Ops 2.

De grootste shooter van het jaar wordt dit keer grondig onder de loep genomen. Dit doen we vanuit het Cavaleriemuseum, waar alle muren vol hangen met toffe wapens en ander militair apparatuur. In dit museum vol oude technologie, kijken we allereerst terug op negen jaar Call of Duty. Al die jaren geleden begon het natuurlijk allemaal met een groep mensen die werkten aan de WOII-shooter Medal of Honor. Ze stapten op om zelf een nieuwe studio op te richten waar ze hun eigen idee├źn over het FPS-genre in een game konden verwerken. Zo werd Infinty Ward geboren. De studio die vervolgens de meest succesvolle shooters ooit wist te maken. Inmiddels zijn we aangekomen bij de negende Call of Duty game, maar deze wordt gemaakt door Treyarch.

Nadat Simon jou deze geschiedenisles heeft gegeven, vragen hij en Skate aan twee militaire specialisten hoe dicht Call of Duty: Black Ops 2 komt bij de werkelijkheid. De game speelt zich af in 2025, maar is onze technologie dan al ver genoeg om dezelfde wapens en apparatuur te hebben als die van de game? Misschien zijn de futuristische technologie├źn er nu al, maar mogen ze er niets over zeggen. Het antwoord op die vraag hoor je in Gamekings aflevering 24 Black Ops 2.

Ondertussen in de studio behandelen Boris en Pascal de fighting game PlayStation All-Stars Battle Royale. Is deze arcade vechtgame net zo tof als die van concurrent Nintendo? Melle en Dennis hebben het over de ‘idiote’ game Hell Yeah! en behandelen daarna de Mass Effect Trilogy.

We sluiten de aflevering af met de langverwachte review van Call of Duty: Black Ops 2. Er is dus meer dan genoeg reden om Gamekings aflevering 24 Black Ops 2 te checken, of gewoon nog een keer te kijken.Gamekings aflevering 24 Black Ops 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch