Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 23 Wreck-It Ralph

16/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Simon reisden naar Frankrijk om daar helemaal los te gaan in Disneyland Parijs. Daar checken ze Wreck-It Ralph, de film en de game. Boris wordt zeer misselijk van alle attracties, waardoor Simon hem in de wildste achtbanen stuurt. Hoe dat afloopt, zie je in Gamekings Aflevering 23 Wreck-It Ralph.

Gamekings Aflevering 23 begint in de trein waar Simon When Vikings Attack op zijn PS Vita speelt. Boris vraagt naar de game en Simon heeft daar natuurlijk een uitgesproken mening over.

Aangekomen in Disneyland Parijs gaan ze op zoek naar een passend Disney mutsje om de rest van de aflevering in te kunnen shinen. Zodra ze tevreden zijn over hun outfit, begint de top secret missie: Maak Boris misselijk. Deze missie begint bij de draaiende thee kopjes, waar Boris en Simon in een prachtig roze kopje plaatsnemen. Daar gaan ze het meteen even uitgebreid hebben over Sonic & All-Stars Racing Transformed.

Vervolgens stappen Boris en Simon nog in meerdere snelle achtbanen. Hoe het met Boris afloopt, zie je in Gamekings Aflevering 23 Wreck-It Ralph. It ain’t pretty, kunnen we je vertellen.

Maar de echte reden van het bezoek in Disneyland Parijs is de film Wreck-It Ralph. Het is een animatiefilm vol met gamepersonages, waaronder de hoofdpersoon Ralph. Dat past natuurlijk in ons straatje, dus we doen uitgebreid verslag van de Wreck-It Ralph film en game.

Terug in de studio, waar we veilig en niet ondersteboven hangen, gaan we het hebben over Skylanders: Giants, Kinect Training en Pokémon Black and White Versions 2. In andere woorden: Gamekings Aflevering 23 Wreck-It Ralph is meer dan het kijken waard.

Gamekings Aflevering 23 Wreck-It Ralph

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch