Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 23 met Ryse: Son of Rome

05/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering gaan Pascal en Skate terug in het verleden naar het oude Rome. Hier herbeleven ze de tijd van de Romeinen, gepaard met bijbehorende klederdracht en namen. Dit alles is niet zonder reden. De heren doen dit speciaal voor de door Crytek ontwikkelde game, Ryse: Son of Rome. Vanuit de studio behandelen de thuisblijvers ook lekker wat games. De titels die je kunt verwachten zijn Tom Clancy’s The Division, Phoenix Wright: Ace Attorney Dual Destinies en Super Mario World 3D. Ben jij benieuwd hoe het is om rond te dwalen in de Romeinse tijd? Bekijk dan deze heroïsche Gamekings Aflevering 23 met Ryse: Son of Rome.

Skate en Pascal beleven hun Romeins verleden ieder op een eigen manier. Pascal gaat als een echte soldaat te werk en Skate gaat als een simpele inwoner knutselen met de kids. Naast hun drukke bezigheden hebben ze gelukkig ook nog een beetje tijd over om de game Ryse: Son of Rome te bespreken. Kunnen Skate en Pascal zich helemaal inleven om in de game ten strijde te trekken tegen de vijanden van het Romeinse rijk? Je hoort het vanuit het oude Rome.

Al flink wat jaren geleden kwam de eerste Mario-game uit. Dit was een 2D-platformgame. Nu heel wat jaren later verschijnt Mario in een 3D-platformgame, genaamd Super Mario 3D World, voor de Wii U. In deze game moet je met Mario en zijn vrienden, de door Bowser gekidnapte, Prixie’s zien te bevrijden. Steven en Dennis hebben de game beiden onder handen genomen en geven hun oordeel in deze review.

Het duurt nog wel even voordat Ubisoft’s gloednieuwe IP uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. We hebben het hier over Tom Clancy’s The Division. Er is echter wel al genoeg informatie bekend om er alvast een preview over te doen. Steven en JJ bespreken wat zij verwachten van deze aankomende sandbox-shooter-MMO.

Ben jij naast alle games benieuwd hoe Pascal en Skate het ervan afbrengen? Check dan deze Romeins getinte Gamekings Aflevering 23 met Ryse: Son of Rome!
Gamekings Aflevering 23 met Ryse: Son of Rome

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch