Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 22 met Killzone Shadow Fall

22/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een aflevering ovan eigen bodem! Niet zomaar in Nederland, maar in onze hoofdstad Amterdam. Boris gaat namelijk een kijkje nemen bij Guerrilla Games om de nieuwste Killzone titel uit te proberen. Je ziet het allemaal in deze Hollandse Gamekings Aflevering 22 met Killzone Shadow Fall.

Guerrilla Games, vader, grondlegger en bedenker van de bekende Killzone-serie is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Het begon allemaal bij de eerste Killzone die in 2004 uitgebracht werd op de PlayStation 2. Al sinds de eerste game zag uitgever Sony potentie in de toen nog kleine studio van Guerrilla Games. Vanaf dit moment is de studio alsmaar groter geworden en behaalde een commerciële en kritische successen met Killzone 2 en Killzone 3. Het is dan ook logisch dat Guerrilla Games een launchtitel voor Sony’s nieuwe console de PlayStation 4 in de maak heeft.

Op uitnodiging van Guerrilla Games gaat Boris langs bij het hoofdkantoor in Amsterdam om eens flink verwend te worden met een portie next-gen graphics, intuïtieve controls en innovatieve gameplay. Het is niet de eerste keer dat Boris in aanraking komt met de PlayStation 4, maar wel met Killzone Shadow Fall.

Daarnaast hebben de presentatoren nog een aantal sterke en verschillende reviews voor je. Dennis en JJ maken er een feestje van en vertellen jou of de nieuwe Wii Party U de moeite waard is om te spelen. Dennis gaat vervolgens een potje knokken met Steven op de Xbox One. De klassieker Killer instinct is namelijk helemaal terug en de heren kunnen niet wachten om jou te vertellen wat hun ervaring was met deze game. Als laatste hebben Skate en JJ het over de nieuwste WWE-game, namelijk WWE 2K14. Skate is een echt WWE-fan en heeft lange tijd uitgekeken naar deze game. Zou deze nieuwe game van 2K Games aan zijn hoge verwachtingen doen? De binnenlandse trip en een aantal ijzersterke reviews, zie je terug in deze aflevering 22 met Killzone Shadow Fall!
Gamekings Aflevering 22 met Killzone Shadowfall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch