Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 22 Hypnose

09/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kuk! In deze aflevering gaan we diep in een cryosleep, want het vierde deel van Halo is uit. Daarom hebben we Simon (ja, hij is nog een keer de lul) en Skate uitgenodigd op de redactie en het enige wat ze weten is dat ze iets gaan doen met een cryosleep. Er zijn natuurlijk ook nog genoeg games om te bekijken, maar dat zie je in deze onvergetelijke en hilarische Gamekings Aflevering 22 Hypnose.

Het langverwachte vervolg op de Halo serie is eindelijk daar en Skate en Simon gaan het er eens uitgebreid over hebben. Totdat Dennis ze abrupt in de rede valt met het nieuws dat ze een cryosleep te wachten staat. Dit kan natuurlijk nooit goed aflopen voor Skate en Simon, en dat zie je ook wel aan de heren af. Hoe dat allemaal afloopt, zie je later in de aflevering. En misschien komt er nog wel een onverwachte twist.

Steven en Martin hebben zich inmiddels in de studio genesteld om een nieuwe game van Sony te bespreken. Deze game heeft de originele titel LittleBigPlanet Karting gekregen. Martin heeft zijn dinokart al aangemaakt, want je raadt het al, in Littlebigplanet karting ga je karten. En hoeverre dit origineel is, gaan ze je haarfijn uitleggen.

Skate en Simon zijn in de tussentijd gearriveerd bij de hypnose praktijk aan huis van Rinke Jacobs. De mannen weten dus al hoe laat het is. Maar zoals Rinke uitlegt bestaat hypnose eigenlijk niet, dus of de heren wel in hun cryosleep terecht komen, is nog maar de vraag. En terwijl zij nog naar hun vingers aan het staren zijn hebben Boris en Steven al plaatsgenomen in de studio.

Daar gaan ze het hebben over New Super Mario Bros. U, één van de launch-titels van de Wii U. De vraag is natuurlijk: is dit een waardige Mario game voor de nieuwe console van Nintendo? Tenslotte hebben we nog de grote bespreking van de Halo 4, maar ditmaal met Dennis(?) en Simon. Wat er hier precies is gebeurd, zie je in Gamekings Aflevering 22 Hypnose. Kuk!

Gamekings Aflevering 22 Hypnose

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch