Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 21: Real life shooter-scenarios

07/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering van Gamekings is het knallen geblazen, want we proberen erachter te komen hoe realistisch de shooters zijn die we dagelijks spelen. Tijdens de airsoft sportbeleving H.E.L. Shooter komen we erachter door real life shooter-scenarios na te spelen!

Het Kickstarter-project H.E.L. Shooter is bedacht door ex-marinier Marc Pollen. In het vorige seizoen van Gamekings op MTV hielp hij ons tijdens de Battlefield 4-aflevering en we kwamen hem tegen op Firstlook 2014. H.E.L. Shooter is een real-life airsoft-ervaring, waar je scenario’s kunt nabootsen zoals je die wellicht tegenkomt in shooters als Call of Duty: Advanced Warfare en Battlefield 4. In die games kan je soms lekker knallen zonder al te veel na te denken, maar in het echt is het samenwerken met je team van groot belang. Daar draait het dan ook vooral om tijdens deze real life airsoft-ervaring.

Op momenten dat we even mogen uitrusten, staan we stil bij drie grote titels. Dit zijn Battlefield Hardline, Call of Duty: Advanced Warfare en Rainbow Six Siege. Maar daar blijft het niet bij, want we hebben ook reviews van de Xbox One exclusive Project Spark en de survival-horror game The Evil Within. Genoeg te zien dus in aflevering 21 van Gamekings!

Gamekings aflevering 21: Real life shooter-scenarios

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch