Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 21 met Battlefield 4

15/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering gaan Pascal en Boris speciaal voor Battlefield 4 op missie met het Korps Mariniers, waar ze als echte soldaten ten strijde gaan. Verder komen er ook nog een hoop games voorbij zoals Battlefield 4, Dishonored: Game of the Year Edition, Skylanders Swap Force en Pokemon X & Y. Ben jij benieuwd naar de heldhaftige daden van Pascal en Dennis? Je ziet het in deze brute Gamekings Aflevering 21 met Battlefield 4!

We weten allemaal dat Dennis een groot fan is van tanks en oorlog. Dit keer bekijkt hij samen met Pascal de oorlog van een iets andere kant. Ze gaan met het Korps Mariniers mee op trainingsmissie. Dit alles draait natuurlijk om Battlefield 4. Zijn Dennis en Pascal overtuigd om te land, ter zee en in de lucht de aanval te verklaren aan andere gamers? Je hoort het van hen vanuit een boot op het woeste water van de Noordzee.

Het begon als een volledig nieuwe IP, groeide langzaam tot een groot succes en het eindigt met een Game of the Year Edition. We hebben het hier over Dishonored. De game waar je kon spelen als een stille assassin of een brute killer. In deze Game of the Year Edition krijg je naast de normale game ook nog eens alle DLC erbij. JJ en Jelle hebben deze editie onderhanden genomen en vertellen in de review wat ze van deze game vinden.

Nadat Pokémon jarenlang als een 2D-game is uitgekomen, is er nu eindelijk een Pokémon-game die plaatsvindt in een 3D-wereld. We hebben het hier over Pokémon X & Y. Steven en Skate hebben flink wat Pokémon gevangen op hun 3DS. In deze aflevering gaan ze jou vertellen hoe hun avontuur is verlopen.

Ben jij benieuwd hoe de militaire training van Pascal en Dennis is verlopen? Kijk dan nu naar deze Gamekings Aflevering 21 met Battlefield 4!
Gamekings Aflevering 21 met Battlefield 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch