Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 21 EA Showcase

02/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze bomvolle aflevering wordt Dennis bedolven onder miljoenen games op de EA Showcase. Deze werd gehouden in Londen en er mocht niet gefilmd worden… Haha! Toch wel! En er is massive veel showcase madness gefilmd, hier, en daar ook. Kijken dus, naar Gamekings Aflevering 21 EA Showcase.

Op de Showcase waren aanwezig: tien ton aan games, lekkere chicks en Gamekings. Dennis is achter een PlayStation 3 gekropen om de nieuwe DLC van de EA shooter Battlefield 3 te spelen, genaamd Aftermath. Of schieten tijdens een aardbeving lekker wegknalt, gaat hij je ook nog eens vertellen.

Inmiddels hebben Martin en Pascal hun dansschoenen terug in de kast gelegd om het eens te hebben over Dance Central 3. Na honderd keer Dirty Dancing gekeken te hebben, hadden ze genoeg moed verzameld om aan de haal te gaan met deze nieuwe dans-game van Ubisoft. Deze game is voor de Kinect en of dat lachen, gieren, brullen is, zullen ze je niet onthouden.

Dan gaan we met driehonderdzestig graden met een pirouette naar de nieuwe game van Insomniac op de EA Showcase en hij heet: Fuse. In deze game zitten rare wapens en kun je schieten met zwarte gaten. Dennis houdt wel van gekke wapens, dus hij gaat maar eens op onderzoek uit in deze Gamekings Aflevering 21 EA Showcase.

Na al de voorgaande lol gaan we naar de wonderbroekenlol, want Sony heeft een nieuwe game voor de Move. Deze heet Wonderbook. Hierin moet je met je toverstok zwaaien. Met deze toverstok kun je dingen laten zweven en alles onderspuiten, toch Dennis? Harry Potter kon het na het zien van deze game natuurlijk niet laten om zichzelf er ook in te stoppen, de aandachtsgeile diva.

We gaan ook nog bouwen met Sim City, schieten met Medal Of Honor: Warfighter en komt Dennis één van zijn jeugdhelden tegen. Bomvolle aflevering dus! Mocht je dus onder een steen geleefd hebben en de aflevering nog niet gezien hebben, dan kun je het hier de Gamekings Aflevering 21 EA Showcase nog eens rustig nakijken.

Gamekings Aflevering 21 EA Showcase

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch