Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 20 Ridders

25/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Martin en Steven gaan in het teken van Fable: The Journey één dag voor ridder spelen. Dat houdt in: zwaardvechten, paardrijden, roofvogels temmen en natuurlijk jousten in ‘Gamekings aflevering 20 Ridders’.

De ridder aflevering begint met Martin en Steven die in een harnas worden gehesen, zodat ze de rest van de dag een echte ridder kunnen zijn. Hun eerste ridderlijke bezigheid is uiteraard zwaardvechten, waar er al direct gewonden vallen. Gelukkig schiet de EHBO snel te hulp en leeft Martin nog een dagje langer. Als je precies wil zien welke verwondingen Martin oploopt, check dan Gamekings aflevering 20 Ridders.

In de studio komen een aantal epische games voorbij. Dennis en Jelle bespreken toffe DLC voor Borderlands 2 en Simon bespreekt samen met Dennis zowel de nieuwe Bond game, 007 Legends, als de DOOM 3: BFG Edition.

Terug bij de ridders komen er ook een aantal games voorbij. Zo wordt Trine 2: The Director’s Cut onder de loep genomen en natuurlijk gaan Martin en Steven ook Fable: The Journey bespreken.

Na de EHBO behandeling van Martin gaat het ridder zijn vrolijk door. Steven en Martin maken nu kennis met de roofvogels. Het is alleen de vraag of dit goed afloopt, aangezien de roofvogel van Steven die van Martin op eet als hij te dicht bijkomt. Vervolgens gaan de mannen te paard om met wapens wat fruit van stokken af te meppen. Even opwarmen voor the real deal natuurlijk. Daarna nog een laatste oefening, door met een lans vanaf hun paard een rond draaiend doelwit te raken. Na genoeg oefenen is het tijd voor het echte werk: Jousten. Als je wilt weten wie deze epische strijd te paard heeft gewonnen, kijk dan Gamekings aflevering 20 Ridders.

Gamekings aflevering 20 Ridders

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch