Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 20 met Firstlook 2013 Deel 2

08/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Damn, wat was Firstlook 2013 een feest! Next-gen, games, boothbabes en een onvergetelijke sfeer. In deze Gamekings Aflevering 20 met Firstlook 2013 Deel 2 gaan Melle en Jelle op pad tijdens de tweede dag van het event. In de vorige Firstlook 2013 aflevering kon je al zien dat Jelle het keihard moest afleggen tegen Melle in een onderling duel. Het kostte hem zijn snor en meer. Wat nog meer? Dat zie in deze Gamekings Aflevering 20 met Firstlook 2013 Deel 2!

Ja, Melle heeft het goed voor elkaar. Jelle mag namelijk alle ongemakkelijke dingen doen op de beursvloer, terwijl Melle hem veilig vanaf de zijkant kan uitlachen. Iemand moet het doen! Zo gaan ze dansen bij Ubisoft, checken ze de episch lange rij bij Call of Duty: Ghosts, maken ze een mooi kiekje met de broer van Mario, wordt elk hoekje en kiertje bezocht van de Xbox One stand, en boothbabes, boothbabes en nog eens boothbabes. Kortom, deze Gamekings aflevering loopt over van de Firstlook 2013 vibe.

Naast de ‘Melle en Jelle tour’ over de beursvloer zitten er ook nog genoeg games in deze aflevering. Zo hebben Skate en Steven zich nog een keer kapot gegrind in de Borderlands 2: Game of the Year Edition, bezochten Dennis en Steven de nieuwe 2D/3D-wereld van Sonic: Lost World, en bespreken Boris en Pascal het paranormale avontuur van Beyond: Two Souls. De Gamekings Aflevering 20 met Firstlook 2013 Deel 2 heeft dus alle ingrediĆ«nten voor een toffe Gamekings aflevering. Als je bovendien goed oplet, dan kun je jezelf misschien nog wel spotten op de beursvloer van Firstlook 2013.
Gamekings Aflevering 20 met Firstlook 2013 Deel 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch